Успех за Винпром АД на международна изложба в Пловдив
+359 878-692-088 team@vinprom-vt.com
Отворено от: 8:30 - 16:30, Почивен Ден (Събота и Неделя)

Продуктите на „Винпром” АД гр. Велико Търново, които бяха представени по време на изложбите „Фудтех” и „Винария” в Международния панаир Пловдив през февруари, доказаха, че българският вкус е един от най-предпочитаните и търсени сред потребителите. Посетителите опитаха десетки продукти на най-различни марки – но топлият кафяв цвят и неповторимият аромат класираха на челните позиции в категорията „Спиртни напитки” нашия яйчен ликьор „Шоколад Букет”. Напитката получи плакет за най-добър продукт в конкурса „Изборът на потребителя” и грамота.

Още един продукт с марката на „Винпром” АД гр. Велико Търново получи своята награда. Това е 15-годишна ракия „Старопрестолна”. Лимираната серия очаквано получи своето призвание, тъй като е приготвена от специално селектирани сортове българско грозде и е отлежавала при специални условия и грижи. С времето ароматните нотки са станали още по-съвършени и заедно със специално изработената бутилка и етикет довършват многогодишния труд на целия екип на дружество в постигането на идеалния завършен на една специална ракия.

Не само тези два продукта са се откроили на международния форум. Екипът на „Винпром” АД получи многобройни запитвания от чуждестранни дестрибутори. Изключителен интерес е проявен по отношение на джина и водката.

Великотърновското дружество ще продължи да работи в посока разширяване на пазара. Постигнатите резултати по време на изложението е една крачка напред в постигането на тази цел.