Ликьор „Bouquet“ Шоколад - Винпром АД Велико Търново
+359 878-692-088 team@vinprom-vt.com
Отворено от: 8:30 - 16:30, Почивен Ден (Събота и Неделя)

Ликьор „Bouquet“ Шоколад

Ликьор „Bouquet“ Шоколад

Ликьор „Bouquet“ Шоколад

Ликьор Шоколад се приготвя по специална рецепта с какао, яйчен жълтък, захар, висококачествен спирт и др. Запазена  е пастьоризациятa, която освен по- дългия период на съхранение, придава цялост на съставките, стопява границата между тях и прави напитката балансирана и хармонична.

Ликьор Шоколад е гъст, мътен ликьор, с тъмно кафяв шоколадов цвят. Вкусът е мек, плътен и топъл. Ликьорът се отличава с по- висок алкохолен градус- 18% и 30% захари. Доминиращият аромат– шоколад, изпълва рецепторите с усещане за сладост и толина, което бавно обгръща всички сетива.

Ликьор Шоколад би могъл да е съвсем достатъчен за перфектния завършек на храненето. Той сам е уникален десерт– гъст и плътен.

Ликьор Шоколад е нашият бестселър. На изложението „Винария” 2019г., ликьор Шоколад взе награда в категория: „любима напитка на потребителите”. Хиляди посетители и изложители на „Винария”, в продължение на няколко дни дегустираха избрани напитки и храни и наградиха нашия Ликьор Шоколад с най- високото отличие. Това ни радва и ни задължава. Горди сме с този продукт, успешно конкуриращ вносните напитки в неговата категория. Той е резултат от дългогодишната работа на поколения технолози.