Винпром АД с награда на международната изложба „Винария 2020”
+359 878-692-088 team@vinprom-vt.com
Отворено от: 8:30 - 16:30, Почивен Ден (Събота и Неделя)

„Винпром АД” гр. Велико Търново бе отличен с награда – грамота в конкурса „Нов продукт за българския пазар” в раздел „Напитки” по време на Международната изложба за лозарство и винарство – „Винария 2020”, която се провежда в Международен панаир Пловдив. Ракия „Старопрестолна” успя да впечатли журито с мекия си вкус, ароматната композиция от отбрани сортове грозде и приятния блед цвят.

Продуктът на „Винпром АД” гр. Велико Търново се класира сред седемте отличени напитки в своя раздел благодарение на успешната работа на целия екип на дружеството. „Изборът, който направихме преди 15 години за качествата на гроздето и положените усилия през това време дадоха резултат – признание за висококачествено изделие. Лимитираната серия от 6 000 бутилки с тази изключителна ракия излезе на пазара в края на миналата година, а днес – грабва награда на международен форум”, коментират от екипа на „Винпром АД”.

Награждаването се състоя по време на традиционната „Вечер на изложителя” на 19 февруари в парк-хотел „Санкт Петербург” в Пловдив. Международната изложба за лозарство и винарство – „Винария 2020” продължава до края на седмицата. Отличената с награда „Старопрестолна” на „Винпром АД” гр. Велико Търново, както и останалите продукти с марката на дружеството може да се опитат на място.