Винпром АД участва в Международна изложба за лозарство и винарство
+359 878-692-088 team@vinprom-vt.com
Отворено от: 8:30 - 16:30, Почивен Ден (Събота и Неделя)

„Винпром АД” гр. Велико Търново ще представи цялата си продукция на Международната изложба за лозарство и винарство – „Винария 2020”. Тя е част от единствения на Балканите форум за селско стопанство, вино, храни и оборудване, която ще се проведе от 19 до 23 февруари 2020 г. в Международен панаир Пловдив.

Изобилие от оцет, ликьори и други алкохолни напитки ще оформят щанда на дружеството. Забележителната 15-годишна ракия „Старопрестолна”, която великотърновското дружество пусна на пазара в края на миналата година, ще заеме челно място сред останалите продукти. Подобна напитка ще се представи за първи път на международния форум в Пловдив. Създадена е от отбрани сортове българско грозде, като серията е лимитирана до 6000 бутилки.

Продуктите с марката на „Винпром АД” гр. Велико Търново означават качество, грижа за здравето и изключителни вкусови качества. Оцетът съдържат киселина, получена при оцетно-кисела ферментация на вина от грозде и/или ябълка по оригинала дълбочинна технология. По този начин се запазват всички минерални и биологични компоненти.

При създаването на алкохолните напитки спиртът се очиства по специална технология, добавят се витамините С, В1 и В6, които намаляват вредното въздействие на алкохола върху човешкото здраве. Някои от напитките съдържат натурален пчелен мед и лактоза и по този начин придават уникален вкус и копринена мекота.

„Винпром АД” гр. Велико Търново за първи път ще се представи с изцяло нов продукт в рамките на международната изложба „Винария 2020”. Форумът в Пловдив предлага ефективна платформа за бизнес и реклама, тъй като привлича многохилядна специализирана публика.